Ανδρικό

Ανδρικό (31)

Thursday, 25 August 2016 11:55

Κλήρωσε για το ποδόσφαιρο

Written by

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Saturday, 20 August 2016 19:21

Ξεκινάει το ποδόσφαιρο!

Written by

Την Τρίτη 23 Αυγούστου ξεκινάνε στο γήπεδο της Μαλακοπής όλα τα τμήματα του ποδοσφαίρου της ΑΕΕΤ, από το ανδρικό μέχρι τα bambini!

Αναλυτικά:

Είναι γεγονός! Η λαϊκή απαίτηση και οι μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης έκαναν το όνειρο πραγματικότητα! Ο Γιώργος Χόχας, που στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφυγε, επέστρεψε απόψε στην ομάδα μας!

Μετά τη μεσημεριανή διαρροή σε τοπικά ΜΜΕ, και προκειμένου να μην μα τον ματιάσουν, οι άνθρωποι της ΑΕΕΤ κινήθηκαν αστραπιαία και συντονισμένα, με μόνο στόχο ο κοντόκανος μπον βιβέρ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα... Πράγματι αργά το απόγευμα/νωρίς το βράδυ, ο Αθλητής (με Α κεφαλαίο) Χόχας πέρασε το κατώφλι της Φωλίτσας και υπέγραψε τη μεταγραφή του, προβάροντας μάλιστα, προς τέρψιν των θαυμαστών του (ανεξαρτήτος φύλου, φυλής και ηλικίας) την παραδοσιακή ριγέ φανέλα (και ένα ελαφρώς πορτοκαλί καπέλο).

Χαρακτηριστικό της συγκίνησης που επικράτησε είναι ότι το απόκτημα δεν κατάφερε να κάνει δηλώσεις, όλοι ξέρουμε όμως τι έχει σκοπό να προσφέρει στο σωματείο εντός και εκτός γηπέδων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ρωγμές εμφανίστηκαν σε στοιχεία του φέροντος οργανισμού της Φωλίτσας (κοινώς, τα τσιμέντα έπεσαν, μαζί και κάτι σοβάδες), ενώ δάκρυα εμφανίστηκαν σε κορνιζαρισμένες φωτογραφίες του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Γιώργο Χόχα καλως ήρθες σπίτι σου... Η Γιουροβίζιον είναι δική μας!

Υ.Γ. Ανταποδώστε την υπέρβαση της διοίκησης προμηθευόμενοι το διαρκείας σας... Ήταν μόνο η αρχή!

Page 3 of 3