Διάφορα

Διάφορα (13)

Η σεζόν 2020-2021 ξεκινάει, με τις δυσκολίες που έχει φέρει στις ζωές μας η πανδημία του κορωνοιου...

Ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων του σωματείου, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ προβλέπονται τα εξής:

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που επέδειξε η ΑΕΕΤ ήδη από την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην χώρα, λαμβάνοντας υπόψη την διακοπή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και την αναστολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες μας, κυρίως όμως κατανοώντας την ανάγκη εμπέδωσης της συλλογικής αλλά και ατομικής ευθύνης καθενός από εμάς για τη διαφύλαξη της υγείας όλων , είναι αυτονόητο ότι οφείλουμε να εναρμονιστούμε πλήρως και άμεσα με το πνεύμα των κυβερνητικών μέτρων προς αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε την αναστολή κάθε δραστηριότητας των τμημάτων μας μέχρι και την 24.3.2020.

Οι λεπτομέρειες εφαρμογής της απόφασης θα γνωστοποιηθούν στα μέλη κάθε τμήματος από τους αντίστοιχους υπευθύνους, με τους οποίους θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία για κάθε σχετικό ζήτημα καθώς και ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη ή διαφοροποίηση.

Περιμένουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, και κυρίως υγιείς.

#moni_mas_arrwstia_h_AEET

 

Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του σωματείου, η ΑΕΕΤ εναρμονίστηκε με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)!

Thursday, 28 September 2017 18:20

Λίγο από το αίμα σας

Written by

Το σωματείο μας δημιούργησε πλέον, σε συνεργασία με το ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Τράπεζα Αίματος, και ζητά λίγο από το δικό σας

Sunday, 08 January 2017 23:07

Καζαμίας!

Written by

Η 1η βδομάδα της χρονιάς πέρασε.... Επειδή στον γράφοντα μπήκε λίγο δύσκολα, διάθεση για Καζαμία δεν υπήρχε.... Αφού όμως ο παγετός ανέβαλε την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό... Ιδού λοιπόν τι θα γίνει τις επόμενες 53 εβδομάδες του 2017!

Saturday, 02 January 2016 12:32

Καζαμίας!

Written by

Είδαμε τι κάναμε το 2015, βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη μέρα του 2016, οπότε ας πάρουμε μια γεύση τι θα συμβεί στο τμήμα μπάσκετ αλλά και γενικά σωματείο μας στις υπόλοιπες μέρες της χρονιάς!

Νέος χορηγός του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΑΕΕΤ για την τρέχουαα αγωνιστική περίοδο είναι η εταιρία Portareto! 

Η ΑΕΕΤ σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και βόλεϊ είναι έτοιμη για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016, δεν θέλει όμως να είναι μόνη της στο γήπεδο... Ποτέ... 

Γι αυτό και παίρνετε το διαρκείας σας (τα προνόμια που σας δίνει) το συντομότερο δυνατό με μόλις 15 € για τους 40+ αγώνες των τμημάτων και κυρίως για να δώσετε ανάσα στο σωματείο της καρδιάς σας!!!

Κεντρική διάθεση από την φωλίτσα (Πόντου 27, 2313055981), στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και από τα πλανόδια ΑΕΕΤόπουλα που θα τα κουβαλάνε μαζί τους και θα σας τα φορτώσουν διακριτικά....

Καλή σεζόν!

Thursday, 20 March 2008 19:48

Από Μάρτη καλοκαίρι ...

Written by

Και όχι απλά καλοκαίρι αλλά τέλη Αυγούστου, εκεί γύρω στις 25, με την προετοιμασία στα φόρτε της... Είπαμε έχουν αλλάξει οι εποχές αλλά δεύτερη απανωτή ετεροχρονισμένη προπόνηση είναι "σφιχτός" οιωνός για τη συνέχεια. Ο κόουτς βέβαια ακάθεκτος βλέπει τα παρτάλια του να ιδρωκοπούν αλλά να μην σοβαρεύονται. Πολλές κομμένες ανάσες λοιπόν και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΕΤ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με 9 ταλέντα ακόμη μια φορά να έχουν την γλώσσα έξω. Ένας βοηθός με γυαλάκια που καθόταν και χαζογελούσε να μην φάει βαριά τις επόμενες ημέρες γιατί από εβδομάδα θα αρχίσει και αυτός να στάζει.

Ραντεβού την Κυριακή λοιπόν, λίγο μετά τις 20.30 για το επίσημο φινάλε που ελπίζουμε να είναι τόσο ωραίο μέσα στο γήπεδο όσο θα είναι και στην κερκίδα με αυτά που ετοιμάζονται....

Α.... φοράμε άσπρα, φέρνουμε και τα κόκκινα για συμμάζεμα και λέτε προτάσεις για το που και πότε το επίσημο γεύμα