Έναν (1) ολόκληρο χρόνο και μία (1) ημέρα μετά το τελευταίο ποστάρισμα στο aeet.gr, η ιστοσελίδα του σωματείου σας έχει φρέσκα νέα απόψε!

Το σωματείο καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, Χρήστο Σαββάκη!

Η σεζόν 2020-2021 ξεκινάει, με τις δυσκολίες που έχει φέρει στις ζωές μας η πανδημία του κορωνοιου...

Ειδικά μετά από 11 χρόνια, 270 συμμετοχές, 3.187 πόντους και αμέτρητα κιλά ιδρώτα;

Ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων του σωματείου, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ προβλέπονται τα εξής:

Προχθές, όταν αναφερθήκαμε στην ιστορία της Ελπίδας Τούμπας, σας προϊδεάσαμε για μια ανακάλυψη στο αρχείο του σωματείου...

Αφού μένουμε σπίτι και ξεσκονίζουμε αρχεία κάθε είδους, φτάνουμε 58 χρόνια πριν, σαν σήμερα... Στις 30 Μαρτίου του 1962

ΑΕΕΤ σαν σήμερα: Την ίδια μέρα, με απόσταση έξι χρόνων (2013 & 2019) το μπασκετάκι της ΑΕΕΤ έφτασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που επέδειξε η ΑΕΕΤ ήδη από την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην χώρα, λαμβάνοντας υπόψη την διακοπή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και την αναστολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες μας, κυρίως όμως κατανοώντας την ανάγκη εμπέδωσης της συλλογικής αλλά και ατομικής ευθύνης καθενός από εμάς για τη διαφύλαξη της υγείας όλων , είναι αυτονόητο ότι οφείλουμε να εναρμονιστούμε πλήρως και άμεσα με το πνεύμα των κυβερνητικών μέτρων προς αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε την αναστολή κάθε δραστηριότητας των τμημάτων μας μέχρι και την 24.3.2020.

Οι λεπτομέρειες εφαρμογής της απόφασης θα γνωστοποιηθούν στα μέλη κάθε τμήματος από τους αντίστοιχους υπευθύνους, με τους οποίους θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία για κάθε σχετικό ζήτημα καθώς και ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη ή διαφοροποίηση.

Περιμένουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, και κυρίως υγιείς.

#moni_mas_arrwstia_h_AEET

 

Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του σωματείου, η ΑΕΕΤ εναρμονίστηκε με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)!

Page 1 of 43